Zarađivala milione zbog izgleda, a sad je neprepoznatljiva: "Izgledam kao natečeni kit" FOTO

Bivša članica popularnog ženskog benda Atomic Kitten je rešila da pokaže kako izgleda nakon svih godina koje su prošle.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 08.06.2023.

10:08

Zarađivala milione zbog izgleda, a sad je neprepoznatljiva:
Foto: Profimedia

Pevačica Keri Katona trenutno uživa na plažama u Španiji, zajedno sa svojim verenikom, odakle objavljuje različite fotografije, a mnogi su primetili kako se drastično fizički promenila.

"Izgledam kao natečeni kit na plaži. Kada gleda slike, osećam se kao da to nije moje telo, kao da sam u nečijem telu. Znam da ne izgledam najbolje, ali tako je. Ne mislim da sam debela, samo mi je telo natečeno, a ne znam zašto", otkrila je pevačica koja je inače majka petoro dece iz tri braka.
Foto: Profimedia
Kako bi poboljšala svoj izgled, već nekoliko puta je bila na liposukciji, povećavala i smanjivala grudi, a dešavalo joj se i da prečesto drastično smrša, pa se opet naglo ugoji. Od 2020. godine je zaradila milione objavljujući provokativne fotografije na stranici za odrasle.

Podsetimo, ona je imala jako teško detinjstvo i život, a jednom prilikom je otkrila i zašto je počela da se drogira.

"Razvod braka je veliki gubitak i ja sam žalila. Teskoba zbog odvojenosti koju osećaš kada izgubiš partnera je zaista bolna. Zbog kraha svog prvog braka počela sam se drogirati. Toliko je teško bilo", rekla je ona.

Njen poslednji suprug je preminuo od predoziranja, a sadašnji verenik joj je pomogao u odgajanju dece sa kojom ima savršen odnos.

Keri je otkrila i da je zamalo preminula tokom petog porođaja, ali i da ju je u prošlosti zlostavljao mamin dečko, zbog čega je već sa 13 godina završila u domu za nezbrinutu decu.

"Moje je detinjstvo bilo prilično haotično, ali ne bih menjala ništa. Verujem da niti mojoj mami nije lako, ali treba krenuti dalje, shvatate li šta mislim? Napravila sam toliko grešaka s vlastitom decom, ali moram to da prihvatim i jednostavno krenem dalje", rekla je Keri jednom prilikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: