Novi detalji veze slavnog glumca sa 54 godine mlađom devojkom: "Mislio je da je veza okončana"

Vest da Al Paćino postaje otac u 84. godini preplavila je sve svetske medije.

Život

Izvor: Glossy

Utorak, 06.06.2023.

09:31

Novi detalji veze slavnog glumca sa 54 godine mlađom devojkom:
Foto: Profimedia

Navodno, do trudnoće je došlo nakon raskida, a proslavljeni glumac je čak tražio i test očinstva pošto je bio uveren da dete nije njegovo.

Njegova 54 godine mlađa izabranica mu je rekla za trudnoću tek u šestom mesecu, a kako sada pišu strani mediji, u njihovoj vezi ni sada nije sve u najboljem redu. "Ona je znala da Al ne želi više dece, nemaju nikakav odnos, sve je u haosu... Advokati se bave ovim već mesecima", istakao je za Showbiz 411 izvor blizak glumcu.

Štaviše, glumac je bio siguran da je zauvek završio sa Nur, kada se ona ponovo pojavila, i to tvrdeći da ona ne može da postane majka.

"On je zapravo mislio da je njihova veza odavno okončana... Kada se Nur Alfalah pojavila u njegovom životu više od godinu dana nakon raskida, moji izvori kažu da je rekla Paćinu da ona ne može da ima decu zbog problema sa štitnom žlezdom", piše pomenuti portal.

TMZ tvrdi da je Al Paćino saznao da je Nur u drugom stanju tek pre dva meseca, a ona je trenutno u osmom mesecu trudnoće. Kako je test potvrdio da je glumac otac, ovo će biti njegovo četvrto dete, budući da već ima ćerku Džuli Mari (33) s učiteljicom glume Džen Tarant i blizance Antona i Oliviju (22) s glumicom Beverli D'Anđelo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: