Muškarci se plaše nje: Šalju joj poruke, a kad je vide, beže; Razlog bizaran FOTO

Julia Medeiros ima 22 godine i legije obožavatelja na internetu i tvrdi da preko Tindera i ostalih stranica za upoznavanje ima 500 ponuda za dejtove. Međutim, nekim čudom, Julia i dalje nema dečka. Štaviše, čim je frajeri vide, beže glavom bez obzira.

Život

Izvor: Jutarnji.hr

Petak, 02.06.2023.

17:16

Muškarci se plaše nje: Šalju joj poruke, a kad je vide, beže; Razlog bizaran FOTO
Foto:Printscreen Instagram/juju.brazil

Manekenka, koja zarađuje 80 hiljada funti mesečno, objašnjava da potencijalni partneri pretpostavljaju da je promiskuitetna, ali ona izričito tvrdi da je itekako odana u vezama. Influenserka, koja ima 100 hiljada pratilaca na Instagramu poprilično liči Kajli Džener, ali čini se da joj ni to ne pomaže njenom romantičnom životu.

"Izgledam kao Kajli Džener i to plaši ljude i otežava ljubavni život" rekla je ona, koja živi u Majamiju, za NudePR.co.uk.

"Muškarci se plaše da mi priđu, razgovaraju sa mnom i retko imaju samopouzdanja. Primetila sam da u klubovima više prilaze ženama koje su manje privlačne od mene. Mogu da se družim sa grupom ružnih devojaka i čak i ako sam najljepša, one ružne će dobiti momke, ali muškarci neće ni razgovarati sa mnom" objasnila je svoju problematičnu situaciju.

"Mislim da se muškarci boje odbijanja, misle da ću ih ja osramotiti. U klubu me muškarci dosta gledaju, ali i dalje ništa ne rade. Kada su u mojoj blizini, odmah u startu su nervozni" dodala je.

Kako bi se borila sa svojom usamljenošću, Julia se brine o svojim psima i vodi ih u šetnju u nadi da će sresti muškarca. Što se tiče njenih kriterijuma za izlaske, ona ima samo jedan zahtev: da muškarci budu viši od nje.

"Moj bivši šef naučio me tehnici, psi su izgovor za muškarce da mi priđu. Ali kada to učine, da bi me osvojio u stvarnom životu, muškarac mora biti visok" zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: