Britanci slušali domaću muziku, a reakcije su hit: "Ovo je bolesno" VIDEO

Dvojica Britanaca nedavno su na svom kanalu na Jutjubu pokazali da su oduševljeni našim domaćim filmovima, a sada je red došao i na muziku.

Život

Izvor: B92

Sreda, 22.03.2023.

09:01

Britanci slušali domaću muziku, a reakcije su hit:
Foto: ATAImages/Milos Tesic

Svi slični snimci britanskih jutjubera nastaju tako što im njihovi pratioci na ovoj društvenoj platformi šalju predloge srpskih pesama, a oni ih komenarišu.

Hurricane – "Poljupci u zoru"

Jedan od video-snimaka započeli su pesmom "Da puknem od tuge", srpske folk pevačice Nataše Đorđević, pevajući na tečnom srpskom jeziku. Zatim je došao red na novu postavu muzičkog tria "Hurricane" i pesmu "Poljupci u zoru", a njihove rekacije su posebno zanimljive.

"Neću da lažem, mnogo mi se sviđa njihov vajb, osećam ih", rekao je jedan od njih dok je slušao grupu "Hurricane".

Ispod su se mogli pročitati brojni komentari, a čini se da su pratioci britanskih jutjubera posebno oduševljeni njihovim izgovorom srpskog jezika.

"Oduševljeni smo kako izgovarate slovo 'r', svaka čast", "Vaš srpski je perfektan","Šaljemo zagrljaje iz Srbije", "Braćo, dođite u Srbiju", bili su samo neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod video-snimaka. Dino Dvornik – "Ti si mi u mislima"

Na jednom od video-snimaka mogle su se videti reakcije Britanaca na čuveni hit pokojnog "kralja fanka", Dina Dvornika – "Ti si mi u mislima".

Oni su pre svega bili oduševljeni njegovim plesnim pokretima, pa nisu krili oduševljenje Dinovim osećajem za ritam i muziku.

"Mislim da je ovaj čovek učio Majkla Džeksona kako da pleše", rekao je jedan od njih, dok je drugi pozvao sve pratioce da zaplešu: "Ako ste kod kuće, ustanite i plešite". Vojaž – "Tango"

Još jedna domaća pesma u nizu bio je hit Mihajla Veruovića Vojaža, predstavnika trep pravca kod nas, pod nazivom "Tango", a britanski jutjub dvojac bio je potpuno oduševljen.

"Ova pesma bi naterala svakoga da se pokrene", rekao je jedan, dok je drugi dodao:

"Neću lagati, Vojaža bih mogao da zamislim da se transformiše u glumca, ima tako dobar personaliti."

Pročitajte i: "Pesma razbija"; Britanski jutjuber: Umesto gluposti, Srbija na Evroviziju šalje umetnost Miki Maus Plejboj

Posebno su se zabavili dok su slušali pesmu Mikija Mausa "Plejboj", a komentari na račun muzičkog spota bili su posebno interesantni.

"Ovo je bolesno! Ovo je stara škola i niskobudžetni video-snimak. Volim sve što je niskobudžetno, a da ima smisla", objasnio je.

Koliko su Britanci popularni među srpskom publikom govori i pregršt komentara ispod svakog njihovog video-snimka na Jutjubu, u kojima se mogu videti predlozi domaćih pesama za komentarisanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: