Vesti -

Borjanova baba ljuta zbog njegove izjave o poreklu: "Spominješ Krajinu, a tata ti je polu Srbin"

Golman kanadske reprezentacije Milan Borjan izjavio je da je dobio više od 2500 poruka hrvatskih navijača u kojima su ga vređali. Borjan je postao glavna tema utakmice zbog svojih izjava da je rođen u Krajini, a ne u Hrvatskoj.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto:EPA/ TOLGA BOZOGLU
Foto:EPA/ TOLGA BOZOGLU

Borjan je tokom utakmice sa Hrvatskom dobio niz neprimerenih reakcija, a navijači su razvili i transparent sa traktorom.Mediiji iz regiona, imali su priliku da posete selo iz kojeg potiče Borjan. U selu Kričke, kod Drniša se i dalje nalazi Milanova baka Štefica.

Hrvatska pevačica napala Borjana na Instagramu, pa izvređala Srbe: "Maligna tvorevina" FOTO

"Ja sam bila odmah ljuta. Šta ćeš da spominješ Krajinu, a baba ti je Hrvatica, tata je polu Srbin, polu Hrvat. Pa šta bi hteli?" rekla je.

Na opasku reporterke kako se čini da u toj porodici nema mržnje baka je odgovorila: "Ma nema, nema. Niko nikoga ne mrzi, niko nikoga ne prezire."

"Nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mesto. Ja sebe opisujem kao nekoga ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina", rekao je Borjan jednom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 131 idi na stranu