"Prekrstili" spomenik Franje Tuđmana na Guglu, komšiluk se trese od smeha: "Vrištim"

Ako ste među retkima koji još nisu čuli za Ljetnog Tuđmana, za početak kratko pojašnjenje: radi se o satiričnoj Facebook stranici koja kao glavnog lika ima prvog hrvatskog predsednika Franju Tuđmana.

Život

Izvor: B92

Utorak, 04.10.2022.

11:22

Foto: Profimedia

Naime "Ljetni Tuđman" je onaj koji ne razume probleme običnih ljudi, jer za njega nema prepreka i ovozemaljskih otežavajućih okolnosti. On je samo srećković ili dobar lažov koji je tu da bi vama bilo gore.

Kao ilustraciju o čemu se radi evo nekoliko objava: Sad kada smo vas s par slikovnih priloga upoznali s likom i delom Ljetnog Tuđmana, dolazimo do prave vesti. Naime, neko je na Google Mapsu promenio ime spomeniku Franji Tuđmana u Zagrebu. Stiga se sada taj spomenik zove spomenik dr. Franji Ljetnom Tuđmanu. Promenu su primetili i tviteraši te se mnogima svidela ova šala.

U međuvremenu je, kako navodi "Index.hr", ime spomenika promenjen i u "spomenik dr. Lopovu Franju Tuđmanu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: