Bivši verenik Dženifer Lopez, prvi put posle afere: "I dalje mi je stalo"

Pevačica Dženifer Lopez vratila se staroj ljubavi Benu Afleku posle veridbe sa Aleksom Rodrigezom. A sada je Rodrigez prvi put progovorio nakon raskida veridbe sa Džej Lo.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.10.2022.

15:48

Bivši verenik Dženifer Lopez, prvi put posle afere:
Foto:EPA/ ETIENNE LAURENT

Naime, Aleks Rodrigez koji je inače bivši profesionalni igrač bejzbola, biznismen i filantrop bio je veren za planetarno popularnu muzičku zvezdu Dženifer lopez.

Međutim, nisu se venčali, ali je Dženifer shvatila da i dalje voli Afleka, sa kojim je bila mnogo ranije. Početkom 2000-ih Aflek i Dženifer su bili jedan od najpoznatijih parova na svetskoj sceni.

Rodrigez i Dženifer su dva puta otkazivali venčanje zbog pandemije, prvo je bilo planirano za 2020. godinu. Pored toga, pričalo se da ju je prevario sa rijaliti zvezdom Medison Lekroj.

A sada je konačno odogovorio na pitanja u vezi sa raskidom veridbe TV voditelju Krisu Volasu.

"Pre svega, želeo bih da kažem da mi je drago što nikada neću biti predsednički kandidat jer biste me ubili pitanjim", našalio se Rodrigez, a zatim nastavio:

"Bilo je to lepo iskustvo, ali nije potrajalo. U svakom slučaju, želim njenoj deci sve najbolje, i dalje mi je stalo do njih", otkrio je Aleks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: