Britanac napustio ženu zbog Ukrajinke, nakon 4 meseca se pokajao: "Ona pije, nožem je ubadala u zid"

Toni Garnet (30) napustio je svoju partnerku Lornu Garnet (28), nakon decenije zabavljanja, zbog ukrajinke Sofije Karkadim (22), samo 10 dana nakon što je stigla u njihov dom u Bredfordu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 27.09.2022.

14:24

Britanac napustio ženu zbog Ukrajinke, nakon 4 meseca se pokajao:
Foto:Profimedia

Ukrajinka Sofija se zaljubila u oca dvoje dece Tonija i odselili su se zajedno posle samo 10 dana kako bi započeli novi zajednički život, ali Toni je u jednom intervjuu rekao: "S njom sam 100 odsto završio. Završili smo kao par."

Samo četiri meseca kasnije, obezbeđenje tvrdi da je raskinuo sa Sofijom i izbacio je iz njihove iznajmljene kuće, nakon što ju je optužio da ne podnosi alkohol, da je nožem oštetila zid i pokušala da poremeti njegov odnos sa dve ćerke.

Bivša supruga Britanca koji ju je napustio zbog ukrajinske izbeglice, koju su odveli u svoj dom posle Putinove invazije, odbacila je mogućnost da ponovo živi sa njim i rekla da zna da će se to završiti katastrofalno.

Bivšoj ženi on više nije potreban

Foto:Profimedia
Lorna, koja s Tonijem ima dvoje dece, sada je rekla prijateljima da je znala da će se to završiti katastrofalno za njih, ali je bila iznenađena što se to dogodilo tako brzo.

Ona ne može javno da govori o Toniju zbog sudskog spora, ali je "San" objavio da je rekla prijateljima da ga neće vratiti za milion godina. Rekla je: "Odbacio je toliko toga. Ne može da me vidi zbog zabrane i nije video decu, ali teško je imati saosećanja."

Prijatelj je navodno rekao da je Lorna povređena Tonijevim postupcima, ali je ostala jaka i fokusirana na decu.

Ukrajinku je napustio

Foto:Profimedia
U ekskluzivnom intervjuu za MailOnline, Toni je otkrio: "Završio sam 100 posto sa njom. Završili smo kao par."

Toni je tvrdio da su stvari kulminirale kada su u subotu uveče proslavili njegov 30. rođendan u svom domu u Bredfordu u Zapadnom Jorkširu. Rekao je da je na kraju pozvao policiju nakon što je Sofija oštetila zid, zbog čega su policajci došli na adresu. Toni je rekao da mu je dosta njenog iracionalnog ponašanja tokom četiri i po meseca koliko su bili zajedno.

Rekao je: "Ne mogu više da trpim njeno zlostavljanje i bes. Ostavio sam Lornu i moje dvoje dece zbog nje i učinio sam mnogo da joj pomognem i da ostanemo zajedno. Toliko sam radio da ova veza funkcioniše. Znao sam da ćemo izgledati kao kreteni ako raskinemo jer imamo medijsku pažnju na TV-u i internetu. Takođe mi je bilo žao. Ostavila je svoj dom i svoju zemlju koja je bila u ratu i nije poznavala nikoga ovde. Da, osećao sam i mislio da sam zaljubljen u nju, ali postoji njena strana koju više ne mogu da podnesem. Ona postaje ljuta i agresivna", rekao je on.

Zatim je ispričao šta se dogodilo: "U subotu uveče je uzela nož i nekoliko puta ubola zid. To me je zaista uplašilo i nisam imao izbora nego da pozovem policiju. Uopšte mi nije drago zbog toga, ali sam bio zabrinut za svoju bezbednost."

Do svađe je došlo kada su ukrajinske izbeglice Sofija Rastorhujeva i njen dečko Ilija Tronevič boravili sa parom. Preselili su se kod Tonija i Sofije nakon što je Toni video njihov očajnički poziv na Fejsbuku u kom su tražili smeštaj.

Doneo je pogrešnu odluku

Toni je dodao: "Pogrešio sam što sam stupio u vezu sa Sofijom. Kao što sam ranije rekao, moja veza sa Lornom je već bila gotova i bio sam zaista nesrećan, ali ovo nije bila prava stvar za mene. Pokušao sam da joj pomognem, Zaista jesam. Nisam je ostavio i čak sam poslao poruku njenoj majci da mi pomogne sa Gugl prevodiocem. Možda pati od posttraumatskog sindroma, ali je iz Kijeva, gde nije bilo mnogo rata."

"Nadam se da će naći bezbedno mesto za život i da je na srećnijem mestu, ali nije za mene", zaključio je on.

Toni, koji je bio izložen onlajn zlostavljanju zbog svoje veze sa Sofijom, rekao je da će uskoro tražiti novi dom i oprostiti se od ostalih ukrajinskih izbeglica. Rekao je da mu je Sofija od raskida slala mnogo poruka u kojima mu je pisala da ga voli i moli za pomirenje, ali joj je on rekao da ne želi da je vrati i da joj daje priliku za prilikom.

Toni ju je optužio da mu je pokvarila 30. rođendan. Tvrdi da joj je rekao da će od policije tražiti da je premeste.

Bivši par je prihvatio Ukrajinku

Toni i Lorna su prvo primili Sofiju nakon što su se prijavili za učešće u vladinom projektu za izbeglice jer su želeli da pomognu ljudima koji beže iz ratom razorene Ukrajine, ali je Toni postao nestrpljiv zbog procesa koji je toliko dugo trajao, pa se pridružio grupama na Fejsbuku u kojima su Ukrajinci tražili sponzore. Sa Sofijom je stupio u kontakt preko grupe i ona je stigla u Veliku Britaniju 4. maja i došla da živi u Bredfordu sa njim i Lornom i njihovim ćerkama od tri i šest godina.

Toni je rekao da su 'kliknuli' odmah, odlično se slagao s njiom, delom i zato što je govorio slovački, koji je sličan ukrajinskom. Njih dvoje su počeli da ćaskaju na jeziku koji Lorna nije razumela, ostali su budni da gledaju televiziju nakon što je Lorna otišla u krevet i redovno su zajedno išli u teretanu. Oboje su rekli da su se tada odlično slagali. Našli izgovore da se dodiruju i postalo je napeto u kući.

Toni je rekao da bi se vraćao kući na Sofijin ručak, a ona bi mu rekla da je Lorna srećna što ga ima.

Odbacio je svoju porodicu

Lorna je bila ljuta zbog situacije i na kraju je zamolila Sofiju da napusti njihovu porodičnu kuću samo deset dana nakon što je stigla, ali je bila šokirana kada joj je Toni rekao: "Ako ona ide, idem i ja."

Novi par se na kraju uselio kod Tonijevih roditelja pre nego što je našao svoj stan i započeo proces podnošenja zahteva za trajnu vizu za Sofiju. Toni je tada rekao: "Tako mi je žao zbog onoga kroz šta Lorna prolazi, nije ona kriva i nije uradila ništa loše. Sofija je dodala: "Čim sam ga videla, svideo mi se. Bilo je veoma brzo, ali ovo je naša ljubavna priča. Znam da će ljudi misliti loše o meni, ali dešava se. Videla sam koliko je Toni bio nesrećan."

Par je kasnije govorio o svojoj želji da se venčaju i imaju sopstvenu decu nakon što je Tonijeva vazektomija poništena, a Toni je rekao: "Želim da zaprosim ovu prelepu damu". Sofija je dodala: "Planiramo zajednički život. Želim da budem majka, želim da imam decu. Ja sam mlada žena tako da to može da sačeka nekoliko godina i nadam se da će Toni poništiti vazektomiju kako bismo mogli imati zajedničku porodicu".

Toni je takođe rekao da je njegova veza sa Lornom već bila pri kraju pre nego što je upoznao Sofiju, a jedan od Lorninih prijatelja je još u maju rekao da je samohrana majka shrvana, piše Dejli mejl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: