"Hari jeste poslednji saznao za smrt Elizabete" – unuk odmetnik najbolnije kažnjen

Palata se oglasila o tvrdnjama da je princ Hari bio informisan o smrti kraljice samo pet minuta pre nego što je vest objavljena javnosti.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.09.2022.

12:12

Foto: Profimedia

"Javnost je obaveštena tek nakon što je obavešten svaki član porodice", rečeno je ispred kraljevske porodice za medije.

Prema pisanju stranih medija, iako je istina da je Hariju za smrt bake rečeno malo pre nego što je vest postala javna, razlog za to je bio taj što je bio na letu za Škotsku i stoga nisu mogli da ga kontaktiraju.

Sahranu kraljice Elizabete Druge pratite iz minuta u minut u našem Live Blogu.

Vest da je Hari za smrt saznao u poslednji tren, ubrzo je uklonjena te zatim ponovo objavljena i dopunjena tvrdnjom da Hari nije bio tretiran drugačije od ostalih članova porodice.

Podsetimo, princ Hari morao je sa svoje uniforme da ukloni inicijale ER, koji označavaju Elizabetinu vladavinu, no Vilijamu je dopušteno da ih ostavi jer je aktivni radni član kraljevske porodice. Ova odluka Harija je navodno skrhala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: