Federeru propali planovi, odao ga poznati DJ FOTO

Švajcarski teniser, Rodžer Federer je izgleda dolučio da se provodi, jer trenutno nema mesto na ATP listi. Iako je pokušao da sakrije gde se nalazi, nije u tome uspeo.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 14.08.2022.

09:20

Federeru propali planovi, odao ga poznati DJ FOTO
Foto:EPA/ YOAN VALAT

Naime, poznati teniser se trenutno nalazi na Ibici, gde po svemu sudeći provodi vreme, svoj boravak je očigledno želeo da sakrije od očiju javnosti, ali ga je u tome sprečio poznati DJ Kelvin Heris.

On je na svom Instagram profilu objavio kolaž sa fotografijama, a prva u nizu je bila ona sa Federerom i napisao da je ovo "zvanično najveća žurka na ostrvu" . U komentarima su se javljali i mnogi drugi izvođači, pa je Martin Gariks stavio emotikopnvatre, dok je Džejmi Hartman napisao "Dve legende".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: