Vesti -

Popularni muzičar 30 godina ćutao o seksualnom zlostavljanju: "Moja majka je saznala iz pesme"

Britanski muzičar Markus Mamford otkrio je da je bio seksualno zlostavljan kao dete, a njegova majka je to saznala tek kada je čula tekst njegove pesme 30 godina kasnije.

Izvor: Jutarnji list
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Frontmen grupe Mumford & Sons rekao je da je proveo život uz večiti osećaj srama nakon zlostavljanja koje je pretrpeo u dobi od šest godina, "što je bilo prvo u nizu stvarno neobičnih, nezdravih seksualnih iskustava u vrlo ranoj dobi".

"Kao i mnogi ljudi, a ja o tome učim sve više i više kako vreme ide, bio sam seksualno zlostavljan kao dete", rekao je za strane medije.

"Ne od svoje porodice ili Crkve što bi neki možda pretpostavili, ali nisam nikome rekao 30 godina", nastavio je.

Njegovi roditelji Džon i Eleanor bili su međunarodne vođe neoharizmatske evanđeoske hrišćanske denominacije, Vineyard Churches.

"Iz nekog razloga, a ja zapravo ne mogu da razumem zašto, nisam počinio seksualno zlostavljanje iako je i moje ponašanje u određenim trenucima bilo ku***insko", priznao je.

Ispričao je detalje o svom zlostavljanju u detinjstvu terapeutu, pri čemu je sećanje izazvalo povraćanje, pre nego što je to sećanje usmerio u svoj prvi solo singl "Cannibal".

"Još uvek mogu da te okusim i mrzim to. To nije bio izbor u umu deteta i ti si to znao", napisao je Mamford u pesmi "Cannibal".

Muzičar se prisetio kako je svirao pesmu majci kada ga je ona nakon dva dana pitala o čemu se radi u pesmi, a nakon njegovog priznanja bila je potpuno šokirana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 165 idi na stranu