Nevoljama nikad kraja: Ezra Miler ponovo u lisicama?

Glumac Ezra Miler optužen je da je provalio u kuću u Vermontu, a policija tvrdi da su jedini predmeti koji su nestali iz kuće – boce alkohola.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 11.08.2022.

12:08

Nevoljama nikad kraja: Ezra Miler ponovo u lisicama?
Foto: EPA/HAYOUNG JEON

Prema policiji savezne države Vermont, jedna porodica je podnela prijavu za obijanje kuće u Stamfordu početkom maja, piše TMZ.

Policajci su sada završili istragu nakon pregleda video-snimaka i nakon što su saslušali izjave, kažu da je prijavljen nestanak više boca alkohola dok su se vlasnici nalazili van kuće.

Svi nervni slomovi mladog glumca, sada i pred kamerama: Davio obožavateljku, maltretirao policajce

Sudeći po tome, Ezra je optužen za kazneno delo obijanja stana. Nakon nekoliko dana potrage, 29-godišnji Ezra je konačno pronađen u nedelju uveče i naređeno mu je da se pojavi pred Kaznenim odeljenjem Višeg suda u Vermontu.

Horor koji traje danima – holivudski glumac drži maloletnike na farmi punoj oružja

Podsetimo, zvezdu filmova "Čudovišne zveri" i "Flash" optužili su da je psihički maltretirao tinejdžerku i manipulisao njome, a navodno je na svom imanju pretrpanom vatrenim oružjem i drogom držao i mladu majku sa njeno troje male dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: