- Vesti -

Olivija Njutn-Džon nikad nije prežalila nestalog dečka: Priča se da je lažirao sopstvenu smrt

Bivša ljubav Olivije Njuton-Džon Patrik Mekdermot nestao je 2005. godine i od tada mu se gubi svaki trag.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Mekdermot, koji je radio kao kamerman, otišao je u noćni ribolov s još 22 osobe 30. juna 2005., ali je nestao pre nego što se vratio na kopno a da to niko nije primetio.

Lažirao smrt?

Gotovo dve decenije nakon toga pričalo se da se krije u Meksiku i da je lažirao svoju smrt kako bi pobegao od ogromnih dugova, ali ponovljene potrage policije, medija i privatnih detektiva nikada nisu uspele da pronađu nikakav uverljiv dokaz u prilog tim tvrdnjama, uprkos čestim dojavama da je viđen.

Posada na ribarskom brodu pronašla je njegove ključeve automobila, pasoš i novčanik, a njegov automobil pronađen je parkiran u marini San Pedro u Los Anđelesu. No niko nije bio shvatio da je nestao sve dok se nije pojavio na porodičnom događaju 6. jula.

Mekdermot je pre toga bio kratko oženjen i dobio je sina, a sud mu je naložio da plati 8.000 dolara za alimentaciju.

Pevačica njegov nestanak nije prebolela

Olivija Njuton-Džon ostavila je tragediju iza sebe kako bi nastavila sa životom te je upoznala budućeg supruga Džona Esterlinga, za kojeg se udala 2008.

No misterija je nastavila da je prati i u godinama koje su usledile iako se pomirila s činjenicom da je Mekdermot najverovatnije mrtav.

Pevačica je umrla pre nego što je saznala istinu o njegovom nestanku, a za života je priznala da se nikada neće pomiriti s tim.

"Uvek će u mojoj glavi postojati upitnik", rekla je. "Izgubio se na moru i niko zapravo ne zna šta se dogodilo. Ljudski je pitati se", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 165 idi na stranu