Ilon Mask doveo četiri sina kod pape – Vatikan bez komentara FOTO

Milijarder Ilon Mask, suvlasnik američkog proizvođača električnih automobila Tesla, objavio je fotografiju s papom Franjom na kojoj se nalaze i njegova četiri sina. Mask je napisao da je počastvovan što je upoznao papu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 03.07.2022.

09:33

Ilon Mask doveo četiri sina kod pape – Vatikan bez komentara FOTO
Foto: Profimedia

Vatikan se o događaju nije oglasio.

Izvršni direktor Tesle i SpaceX-a nije bio na službenoj listi posetilaca pa se možda s poglavarom Katoličke crkve susreo u "privatnijem" aranžmanu. Prema italijanskim medijima razgovarali su o tehnologiji i kako bi ona mogla pomoći ljudima u budućnosti.

Susret se odvio u domu sv. Marte gde Papa obitava. Mssk je objavio fotografiju sastanka u ranim jutarnjim satima u subotu nakon što nedelju i po dana nije objavio niti jedan tvit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: