Divlja i perverzna koreografija, simuliranje oralnog seksa i poljubac; Madona otvorila LGBT događaj

Pop ikona Madona ponovo je privukla pažnju svetske javnosti svojim ponašanjem, a ovoga puta kao povod je iskoristila LGBT Mesec ponosa.

Život

Izvor: CDM

Nedelja, 26.06.2022.

09:17

Divlja i perverzna koreografija, simuliranje oralnog seksa i poljubac; Madona otvorila LGBT događaj
Foto:EPA/WALTER BIERI

"Pride Month" održava se u SAD u znak sećanja na pobune u Stounvolu, koje su se dogodile krajem juna 1969. godine. Tokom ovog meseca obeležavaju se mnogi događaji kako bi se prepoznao uticaj LGBT osoba na svet.

Madona je to očito shvatila ozbiljno, što je i pokazala svojim koncertom u Njujorku, gde je jednu od izvedbi upotpunila poljupcima s 26-godišnjom reperkom Tokišom iz Dominikanske Republike.

Madona je s Tokišom izvela svoj hit iz 2005. godine "Hung Up", koji su začinile "divljom" i poprilično perverznom plesnom koreografijom. U trenucima kada je reperka kleknula ispred 63-godišnje Madone, pevačica je izjavila: "To je težak zadatak, ali neko mora da ga obavi", aludirajući na oralni seks, nakon čega su razmenile vrele poljupce.

Tokiša je muzičarka koja, prema "Rolling Stone-u", predstavlja simbol "seksualne slobode, žudnje i radikalnog feminizma".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: