TV Prva ponovo najgledanija, prethodne nedelje pratilo je blizu 2.5 miliona gledalaca VIDEO

Prva je i u toku prošle nedelje bila najgledanija televizija u udarnom terminu sa ostvarenim udelom u gledanosti od 17 odsto među publikom do 50 godina.

Život

Izvor: B92, TV Prva

Ponedeljak, 23.05.2022.

16:20

TV Prva ponovo najgledanija, prethodne nedelje pratilo je blizu 2.5 miliona gledalaca VIDEO
Foto:Printscreen/TV Prva

Naše domaće serije ponovo su privukle milionski broj gledalaca. Igra sudbine bila je među najgledanijim programima sa udelom u gledanosti od 25 odsto među publikom do 50 godina, kao i serija Kolo sreće koja je sa udelom u gledanosti od 21 odsto bila ispred ostalih konkurentskih programa.

Radna akcija sa Tamarom bila je takođe ispred programa ostalih televizija sa udelom u gledanosti od 14 odsto među publikom do 60 godina, kao i emisija Iza rešetaka sa ostvarenim udelom u gledanosti od 14 odsto.

Vikend je ponovo bio u znaku Grandovih muzičkih emisija.

Zvezde Granda bile su ubedljivo najgledanije u svom terminu sa udelom u gledanosti od 21 odsto, kao i muzičko takmičenje Nikad nije kasno sa udelom u gledanosti od 20 odsto u ukupnoj populaciji.

Informativni program Prve televizije u toku prethodne nedelje pratilo je blizu 2.5 miliona gledalaca, dok je uz sve kanale Kopernikus grupe u toku prošle nedelje bilo preko 4 miliona gledalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: