Konstrakti čuvena profesorka latinskog poslala pismo - ona se odmah pohvalila na mrežama FOTO

Ana Đurić Konstrakta oduševila se pismom profesorke latinskog.

Život

Izvor: Blic

Nedelja, 22.05.2022.

08:25

Konstrakti čuvena profesorka latinskog poslala pismo - ona se odmah pohvalila na mrežama FOTO
Foto: Profimedia

Naime, na Konstraktinu adresu stiglo je pismo koje joj je uputila profesorka latinskog iz Pete beogradske gimnazije, Mirjana Maskareli. "Za Konstraktu, šalje Mirjana Maskareli", pisalo je na poleđni pisma, dok je Konstrakta sa uzbuđenjem podelila njegov sadržaj.
Foto: Printscreen, Instagram
"Naša profesorka latinskog, naša čuvena magistra Maskareli", napisala je uzbuđeno Ana Đurić, a onda otkrila šta piše u pismu.
Foto: Printscreen, Instagram
"Draga moja, čestitam. Tvoja magistra Maskareli", pisalo je u pismu. Podsetimo, članica grupe "Zemlja gruva" od 2009. godine u skladnom je braku sa arhitektom Milanom Đurićem sa kojim ima ćerku Lenu i sina Nikolu. Na pitanje Tanje Peternek Aleksić čega se plaši sada kada joj deca stasavaju Ana je odgovorila:

"Plašim se nestanka komunikacije, da ja više ne budem adresa na koju se obraćaju kad ih nešto muči, ali mislim da je moja bojazan suvišna. Veoma mi je stalo da nikada ne izgube osećaj da mi se obrate."

Konstrakta se čula dalje od Evrope; Amerikanci: "Tehnički, to je pesma..."

Vlasnica hita „In corpore sano“ otkrila je ponešto i o Leninom i Nikolinom muzičkom ukusu.

"Ne mislim da je to nešto što može da se nametne ili nauči. Puštam ih da sami biraju. Suprug i ja slušamo nešto svoje, oni to čuju... Nikola je besomučno slušao hip-hop, sad je prešao na metal, sutra će ne znam gde... Sami biraju i mislim da je tako najbolje, to nije stvar koja može da se nametne."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: