Ćerka Ozija Ozborna povređena u fatalnom požaru

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene, uključujući i ćerku Ozija Ozborna, kada je požar zahvatio zgradu u Holivudu u Kaliforniji.

Život

Izvor: B92

Subota, 21.05.2022.

20:26

Default images

Požar je prvi put prijavljen oko 18.35 časova. u industrijskoj zgradi.

Vatrogasci su stigli i zatekli dim kako se izliva iz dvospratnog betonskog objekta. Prema Vatrogasnoj službi Los Anđelesa, 78 vatrogasaca se borilo sa požarom i uspeli su da ugase plamen za oko 50 minuta.

Kada su vatrogasci pretražili objekat, pronašli su jednu mrtvu osobu unutar zgrade. Identitet te osobe nije odmah objavljen.

Dve osobe na licu mesta požalile su se na respiratorne probleme zbog izlaganja dimu, pа su zbrinute u bolnici a potom puštene na kućni oporavak, rekli su vatrogasni zvaničnici.

Šeron Ozborn, televizijska ličnost i supruga legendarnog rokera Ozija Ozborna, objavila je vest o požaru na svojoj Instagram stranici. U svom postu je rekla da je ćerka slavnog para, Ejme Ozborn, bila u zgradi u to vreme i radila u studiju za snimanje.

Ozbornova ćerka je bila jedna od dve osobe koje su izašle žive, kako je napisala Šeron.

Uzrok požara se istražuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: