Igor Starović je bio ludo zaljubljen u nju - nisu mogli da opstanu zbog obaveza

Dragana Katić i sada pokojni Igor Starović su se ludo voleli.

Život

Izvor: B92

Utorak, 17.05.2022.

17:22

Default images

O njihovoj vezi pre skoro dve decenije dosta se pisalo, a onda je usledio raskid. S vremenom priče o velikoj ljubavi su utihnule, ali ne i sećanja. Pevač grupe "Divlji kesten" posle mnogo godina priznao je šta danas misli o svojoj bivšoj devojci.

"To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja", prisećao se tada Igor, mada su, kaže, to bila teška vremena.

Dragana Katić i Igor Starović su u periodu kada su se zabavljali radili punom parom, pa je vremena za uživanje baš bilo malo. S obzirom na to da nisu uspevali da se u potpunosti posvete jednom drugom, svako je krenuo svojim putem.

"Svaki dan se nešto radilo, ako nema svirke, onda su tu nastupi, ali bez obzira na to stvarno me za nju vežu najlepša sećanja", iskren je bio u gostovanju u jednoj emisiji i dodao da su okolnosti bile takve da nisu mogli da opstanu u emotivnoj vezi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: