- Vesti -

Konstrakta se raspevavala uz Zoricu Brunclik: "Insistirala sam da se peva ta pesma"

Žargonski rečeno, od trijumfa na festivalu “Pesma za Evroviziju” pa do nedavnog nastupa na Eurosongu i osvojenog petog mesta – Ana Đurić Konstrakta iskakala je iz frižidera.

Izvor: RTS
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Maltene da ne postoji dan kada se o njoj i numeri “In Corpore Sano” nije pisalo na prostoru bivše Jugoslavije, ali Konstrakta je nakon dolaska u Srbiju, za domaće medije, saopštila da će se situacija uskoro promeniti.

“To se sve pretvorilo u dosta veliku medijsku pažnju dva i po meseca nakon pobede. Sada mislim da sam zaslužila taj mir, iako znam da sada ova priča treba da se zaključa. Treba mi da malo udahnem vazduh. Tu sam, ne idem nikuda, ali mi treba pauzica. Osetila sam i da mnogo toga što se pojavljivalo po medijima nije imalo veze sa mnom. Jedan deo onoga što se pojavljivalo ja sam prozvodila, a veliki deo se pojavljivao sam i bez mog uticaja. To je bilo van moje kontrole”, primijetila je Konstrakta.

Konstrakta je potvrdila da se raspevalala pred Eurosong uz pomoć pesme Zorice Brunclik – “Težak je ovaj život”.

Svi na nogama: Šta se dešavalo u režiji tokom Konstraktinog nastupa? VIDEO

“Meni je ta pesma strašno duhovita i ja sam insistirala da se peva na više punktova”, iskrena je Konstrakta.

Za pobjednika Eurosonga, ukrajinsku grupu Kalush Orchestra, predstavnica Srbije ne bi dala 12 bodova, već sedam ili osam.

"Za mene, 12 poena bi otišlo Portugalu. To je vrsta pjesme kakvu ja volim, one su beskrajno simpatične, ali je i njihov nastup bio malo ‘neevrovizijski”, zaključila je Konstrakta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 164 idi na stranu