- Vesti -

Skandal na Evroviziji: Reakcija rumunske voditeljke kada su joj zabranili da pročita glasove VIDEO

Društvenim mrežama se širi video-snimak rekacije rumunske voditeljke u trenutku kada su joj javili da se zbog sumnji organizatora Evrosonga na nepravilnost u glasanju neće uključiti uživo u finale i pročitati glasove rumunskog žirija.

Izvor: B92
Podeli
 Foto: Shutterstock/rarraror
Foto: Shutterstock/rarraror

U subotu je održano finale 66. Evrovizije, a od tada ne prestaju da "isplivavaju" novi detalji i sumnje u regularnost glasanja. Podsetimo, partner Evropske radio-difuzne unije (EBU) koji nadzire glasanje tokom Evrovizije, saopštio je da su u rezultatima šest zemalja identifikovani "određeni neregularni obrasci glasanja".

U pitanju su Azerbejdžan, Gruzija, Crna Gora, Poljska, Rumunija i San Marino.

Juče se ovim povodom oglasio rumunski evrovizijski tim, koji traži objašnjenje. Julijana Marčuk, šefica rumunske delegacije na takmičenju za pesmu Evrovizije, istakla je da ne razume zašto je EBU poništio glasanje njihovog žirija, odnosno zašto je 12 poena koje je njihova zemlja dodelila Moldaviji pripalo Ukrajini. Isto tako, istakli su da voditeljki njihove televizije nije dozvoljeno da se uključi u program, već je izvršni supervizor EBU Martin Osterdal pročitao rezultate glasanja.

Sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak, na kojem se vidi reakcija rumunske voditeljke u trenutku kada su joj javili da neće moći da pročita glasove uživo u finalu Evrovizije.

"Šta?", čuje se kako voditeljka pita u neverici.

"Ne mogu da verujem. Jednostavno ne mogu da verujem", dodala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 164 idi na stranu