Glumica tvrdi da ju je Merilin Menson silovao u spotu za pesmu "Heart-Shaped Glasses" VIDEO

Glumica Evan Rejčel Vud optužila je rok muzičara Merilina Mensona da ju je silovao na snimanju muzičkog spota za njegov singl "Heart-Shaped Glasses" iz 2007.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.01.2022.

13:07

Glumica tvrdi da ju je Merilin Menson silovao u spotu za pesmu
Foto: Profimedia

U novom dokumentarcu o njenom životu i karijeri – "Phoenix Rising", koji je premijerno prikazan na filmskom festivalu Sandens 2022. godine, Evan Rejčel Vud je rekla da je tokom ranije komentarisane "simulirane scene seksa", Menson je "stvarno počeo da penetrira" u nju kada su se kamere uključile.

"Plašim ga se, pretio je mom sinu": Bivša devojka Merilina Mensona morala da se preseli

"Nikada nisam pristala na to", rekla je. Evan Vud tvrdi da su joj davali da pije apsint na snimanju video-spota, u kojem glumi lik koji izgleda kao Lolita, i da je jedva bila svesna da bi mogla da prigovori zbog Mensonovih navodnih postupaka.

Dodala je i da nikada u životu nije bila na tako neprofesionalnom setu, rekavši da je to bio "potpuni haos" i da se nije osećala sigurno.

"Niko nije pazio na mene", istakla je van Rejčel Vud. Rekla je da se zbog navodnog incidenta osećala "odvratno" i kao da je uradila nešto sramotno.

Teške optužbe protiv Merilina Mensona: Pevač silovao i zlostavljao pet žena? FOTO

"Bila sam primorana na komercijalni seksualni čin pod lažniom tvrdnjom. Tada je počinjen prvi zločin protiv mene i u suštini sam bila silovana pred kamerom." Ona je rekla da joj je Menson dao "zaista jasna" uputstva kako treba da opiše video-spot novinarima: "Trebalo je da kažem ljudima da smo se lepo, romantično proveli i ništa od toga nije bila istina", kaže ona.

Merilin Menson negira navode o zlostavljanju

"Ali plašila sam se da uradim bilo šta što bi na bilo koji način uznemirilo Brajana. Video-spot je bio samo početak nasilja koje je eskaliralo tokom veze", ispričala je Evan Rejčel Vuds.

Ona je ranije optužila Mensona, sa kojim je bila u vezi od 2007. do 2010. godine, da ju je zlostavljao dok je bila tinejdžerka. Kada su se upoznali 2006. godine, ona je imala 18, a on 38 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: