"Ovo smo mogli biti mi, ali ja ne znam ko ovde koga jaše" – Milan Marić posle raskida na Tviteru

Vest da je Milan Marić (31) u dugoj i ozbiljnoj emotivnoj vezi, koja je pratila veliki uspeh filma "Toma", u kome tumači naslovnu ulogu, rastužila je armiju obožavateljki naočitog glumca.

Život

Izvor: B92

Petak, 21.01.2022.

15:41

Foto:Printscreen/ Prva Tv

Nekoliko nedelja kasnije devojke i žene širom Srbije s oduševljenjem su dočekale informaciju da je njegova ljubavna priča sa 18 godina starijom Jelenom Pavlović definitivno okončana. Tu i tamo osvanuo je koji tračak nade da će ljubav pobediti, ali se plamen brzo ugasio.

Od pomirenja Milana i Jelene izgleda još nema ništa, ali to nije dovoljno da ljubav nestane. Milan Marić i dalje pati, o čemu najviše svedoče njegove često dvosmislene, ali više nego emotivne i romantične poruke na Tviteru.

"Kaže kupi ceo svet il' idem kod drugoga“, stihovima Saše Matića o nesrećnoj ljubavi popularni glumac započeo je Novu 2022. godinu. Reči podrške odmah su počele da pristižu, a on se tada nije dodatno oglašavao. Međutim, već sutradan Marić je ponovo pokazao svoju romantičnu stranu ličnosti sledećim rečima:

"Još jedan strah i korak i hrabrost i strah i mislila si da ćeš odrasti, ali nisi

Još jedan neuspeh i natrag i napred i natrag i mislila si da ćeš odrasti, ali nisi

Još jedan dan i mislila si da ćeš odrasti, ali nisi..."

A onda je uz fotografiju zaljubljenog para ostavio poruku koja jasno pokazuje da pati za svojom bivšom.

"Ovo smo mogli biti mi, ali ja ne znam ko ovde koga jaše." Da sve ne bi ostalo na nivou pretpostavke, Milan je prilikom gostovanja u emisiji "Ekskluziv" zaista potvrdio da mu ljubav treba. Na pitanje koje su mu želje u 2022. godini i šta priželjkuje da mu se ostvari u novoj godini glumac je bio jasan.

"Nemam neki konkretan cilj koji želim da mi se ostvari. Želim ono najbazičnije, zaista samo zdravlje, sreću i može malo ljubavi", stidljivo je na kraju kroz osmeh dodao Milan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: