Keti Grifin izlečena od raka: "Nikad nisam pušila a bio je tu 10 godina"

Glumica Keti Grifin rekla je, gostujući u emisiji Džimija Kimela, "Live Monday", da je izlečena od raka, što su joj potvrdili lekari.

Život

Izvor: B92

Sreda, 01.12.2021.

08:50

Keti Grifin izlečena od raka:
Foto: Profimedia

"Nemam rak", rekla je 61-godišnja komička.

"Ne znam zašto, ali imala sam tumor? I nikad nisam pušila, i imala sam ga 10 godina. Pazite ovo, izvadili su ga i otkrili ponovo u drugom skeniranju", objasnila je Grifin.

Glumici, dobitnici Emi nagrade, ranije ove godine izvađena je polovina levog pluća, ispričala je voditelju kako je njen doktor pokušavao da bude duhovit dok joj je objašnjavao medicinsku proceduru.

"To je kao balon. Dakle, mi to radimo laparoskopski i probodemo ga, a onda on nestane. Kada ga izvadimo, izgleda kao iskorišćeni kondom", prepričala je glumica reči doktora.

"A onda mi je rekao: 'Možeš to da iskoristiš'. A ja sam upravo to uradila - i osiguranje je to pokrilo", kaže Grifin.

Glumica rođena u Ilinoisu, govorila je o tome kako se njene glasne žice još uvek oporavljaju, dok je govorila višim tonom.

"Oporaviću se, ali nekako uživam u tome", rekla je Grifin i dodala: "Ja sam za dobre dve oktave viša, mislim... to je više od Maraje Keri", našalila se ona.

Grifin je prošlog avgusta javno objavila borbu sa prvim stadijumom raka pluća nakon čega je podvrgnuta operaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: