"Seks i grad": Priča po kojoj niko ne treba da živi

Povratak serije "Seks i grad" u priči pod naslovom "And Just Like That..." koja će premijeru imati u decembru na HBO Max, kod fanova kultne serije izazvala je ogromno interesovanje.

Život

Izvor: Avaz.ba

Subota, 23.10.2021.

11:42

Foto:Profimedia

Mnogi sa nestrpljenjem iščekuju premijeru, a svako slovo o nadolazećoj seriji se guta.

Pronalaženje gospodina "zverke"

U iščekivanju premijere, autorka "Seksa i grada" Kendis Bušnel kaže da televizijska adaptacija njene knjige nikome ne bi trebala biti uzor za život.

Za "New York Post" je rekla da pronalaženje zverke, kojeg igra Kris Not, velike ljubavi junakinje Keri Bredšou, koju tumači Sara Džesika Parker, nikome ne bi trebao da bude primarni cilj u životu.

"Realnost je takva da pronalaženje dečka možda nije vaš dugoročno najbolji ekonomski izbor. Muškarci na mnoge načine mogu da budu opasni za žene. Nikad ne govorimo o tome, ali to je nešto o čemu žene moraju da razmišljaju: možete da uradite mnogo manje kad morate da se oslonite na muškarca. Televizijska serija i poruka na kraju nisu bile previše feminističke, ali to je televizija, to je zabava. Zato ljudi ne bi trebalo da temelje svoj život na televizijskim serijama", rekla je Bušnel.

Originalna serija nastala je prema njenoj istoimenoj knjizi, u kojoj su okupljene autoričine kolumne temeljene na njenom životu. Daren Star dobio je TV prava i pretvorio knjigu u uspešnu seriju prikazivanu od 1998. do 2004. godine na HBO-u, uz dva igrana filma.

Javna svađa

Bušnel je takođe govorila o novoj seriji "And Just Like That...", koja će premijeru imati u decembru na HBO-u Max, u kojoj se prijateljstvo Keri, Mirande, koju igra Sintija Nikson i Šarlote, tumači je Kristin Dejvis, odvija u njihovim pedesetim godinama života.

Zvezda "Seksa i grada" Kim Katral se neće pojaviti u seriji nakon velike javne svađe sa Sarom Džesikom Parker.

Bušnel podržava njenu odluku:

"Jako volim Kim, ali čini se da želi da radi neke druge stvari. Možda više ne želi da bude taj lik".

Bušnel: HBO će zaraditi

Bušnel kaže da je nije iznenadilo to što je HBO Max odlučio da oživi seriju.

"HBO će zaraditi na tome. Iskoristiće to koliko god može", kaže Bušnel.

Priznala je da ne zna nikakve detalje o novim pričama, dodajući da će gledati novu seriju.

"Naravno da ću je gledati... I nadam se da će trajati šest sezona", kaže Bušnel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: