Dino Merlin priznao: “Bio sam teško bolestan, tek sada mogu da pričam o tome” VIDEO

Pevač Dino Merlin progovorio je o najtežem periodu u svom životu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.10.2021.

19:41

Dino Merlin priznao: “Bio sam teško bolestan, tek sada mogu da pričam o tome” VIDEO
Foto: Profimedia

Jedan od najpopularnijih pevača u regionu Dino Merlin veoma retko u medijima priča o svom privatnom životu.

Stoga ne čudi veliko zanimanje koje je izazvao video koji se prenosi na društvenim mrežama, a u kojem je pevač govori o vrlo teškom razdoblju u svom životu u kojemu mu je "svašta padalo na pamet", jer su mu "život i smrt bili isti".

S izvesnom zadrškom i suzama u očima Dino Merlin je otkrio da je prošao užasnu borbu, onu s depresijom.

"Ovo ću reći prvi put, u jednom razdoblju života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To nikome ne bih poželeo.

To se manifestovalo tako da što nisam bio ni za šta. Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto, život i smrt. Život i smrt su za mene bili isti. Bio sam biljka.

I to je bio period kad sam želeo da napustim muziku, svašta mi je tada padalo na pamet... Ali, eto, nekim čudom sam se izvukao", ispričao je Merlin sa suzama u očima.
@balkan_songs4

🥺 ##fyp ##foryoupage ##viral ##yourpage ##balkan ##balkantok ##dinomerlin ##balaknsongs

♬ original sound - balkan_songs
Da depresija pogađa i srećne i uspešne nije nepoznanica, kao što takvo ozbiljno zdravstveno stanje, a koje se srećom može lečiti, nije ni posledica nečije nezainteresovanosti, ni lenjosti, što će joj neki paušalno pripisati.

Sarajevski muzičar je u drugom intervjuu ispričao koliko je srećan u svom braku, kako ima divnu porodica, decu i unuče, koji su njegova "tvrđava", a koji su mu sigurno pomogli da prebrode ovaj period.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: