- Vesti -

Tvrdi da je vanbračni sin Kijanua Rivsa – "Ne treba mi da me otac prizna" FOTO/VIDEO

Korisnik Tiktoka, po imenu Dastin Tejlor, izašao je u javnost sa ni manje ni više šokantnom tvrdnjom - da je vanbračni sin glumca Kijanua Rivsa.

Izvor: B92
Podeli

Naime, šokantne detalje je opisao u jednom od svojih video-snimaka, gde je prvo objasnio da je rođen kao sin jednog od najpoznatijih glumaca u Holivudu.

Nakon toga, napisao je da su mu se roditelji rastali i pre nego što je njegova majka mogla da kaže da je u drugom stanju, dodaje i da je odrastao sa informacijom da je njegov otac preminuo pa ga je kroz ceo život odgajala samo majka.

"Kako sam bio sve stariji, konačno sam dobio istinu od svoje majke, ispostavilo se da mi je otac Kijanu Rivs", napisao je on na kraju video-snimka.

U komentarima su ga mnogi podržali, pa mu i poverovali sugerišući da on zaista liči na glumca.

U jednom od video-snimaka je dodao da mu nije baš potrebno da ga otac sasvim prizna.

Glumac Kijanu Rivs se povodom ovih njegovih tvrdnji nije oglašavao.

Poznato je da je partnerka Dženifer Sajm u osmom mesecu trudnoće na svet donela devojčicu Avu Arčer Sajm Rivs, koja je umrla prilikom porođaja.

Tragedija ih je veoma pogodila, pa su nakon nekoliko nedelja odlučili da se rastanu.

U aprilu 2001. godine Dženifer je doživela saobraćajnu nesreću i poginula na mestu udesa. Mediji su pisali da je u momentu nesreće bila pod uticajem sedativa koje joj je lekar propisao zbog depresije od koje je patila.

Rivs, koji je u to vreme trebalo da snima film "Matriks", zatražio je pauzu da bi mogao da se izbori sa nesrećom koja ga je zadesila. Nakon toga više se nije ženio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 187 idi na stranu