Kanje maskiran sleteo na svadbu milijardera: "Je Vest. Zovite me Je"

Američki kontroverzni reper Kanje Vest uvek pronađe način da šokira publiku širom planete. Ovog puta, bivši suprug Kim Kardašijan i neostvareni političar, sleteo je na venecijanski aerodrom, odenut u crnu "Balensijaga" kreaciju i sa bizarnom belom maskom preko čitavog lica.

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.10.2021.

11:59

Kanje maskiran sleteo na svadbu milijardera:
Foto: Profimedia

Mali otvori na glatkoj pleksiglas površini, otkrivali su samo minorne delove očiju i usana.

Po sletanju u Evropu, Kanje je obznanio da je sada i zvanično promenio svoje ime, pa zamolio medije, da mu se ubuduće obraćaju sa Je, sto je kako kaže najčešće pominjana reč u Bibliji. Kanje je posetio stari kontinent kako bi na venčanju Žeraldine Gujo i naslednika Luj Viton imperije, Aleksandra Arnoa, otpevao dve numere.

Njegov izlazak na binu nije bio ništa manje šokantan od stajlinga koji je imao po dolasku.

Belu masku je zamenio crnom, a gosti na svadbi tvrde da je veći deo pesme bio nerazgovetan, jer mu otvor na masci nije dozvoljavao da ima zadovoljavajući performans.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: