Za Džonija Depa domaća rakija i specijaliteti – stiže u Beograd

Holivudski glumac Džoni Dep sutra dolazi u Beograd povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu".

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.10.2021.

15:58

Za Džonija Depa domaća rakija i specijaliteti – stiže u Beograd
Foto:EPA/ Quique Garcia

Poznato je da će Džoni Dep provesti jedan dan u srpskoj prestonici, prilikom čega će se sastati i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na Andrićevom vencu.

Nakon konferencije za medije, sledi obilazak studija, a kako pišu domaći mediji, glumac će biti smešten u predsedničkom apartmanu jednog poznatog hotela. Na ručku i večeri biće služena nacionalna jela iz Srbije, kao i naša rakija i vino.

Inače, Džoni Dep je prošle godine u Monte Karlu izjavio da "obožava" Srbiju i Srbe. On je prvi put u našoj zemlji bio 1992. godine.

Tokom nove posete Džoni Dep, Andrea Jervolino i ledi Monika Bakardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj zajednički projekat "Pafini", realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Dep ima s filmskom i televizijskom produkcijskom kućom "Jervolino & ledi Bakardi entertejnment", kao i matičnom kompanijom "Jervolino studios" iz Srbije.

Prva sezona ovog prvog animiranog serijala kreiranog u Srbiji, sastavljena od 54 epizode najkvalitetnijeg sadržaja za decu i sve ljubitelje animacije, biće uskoro dostupna na striming platformama širom sveta.

Na kreiranju serijala u prethodnih godinu dana radilo je više od stotinu umetnika i kreativnih stručnjaka iz Beograda i Novog Sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: