Pevačica našla dečka na Tinderu: "Probudio je tigricu u meni"

Britanska pevačica i voditeljka Kolin Nolan otkrila je da sa svojim novim dečkom, koga je upoznala preko Tindera, ima "najbolji seks u životu".

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.10.2021.

12:04

Pevačica našla dečka na Tinderu:
Foto: Profimedia

"Probudio je nešto u meni. Probudio je tigricu u meni, za koju nisam ni znala da je tu", rekla je pevačica, piše Daily Mail. U vezi su tek tri i po meseca, a upoznala su ga i njena deca i jako im se svideo

"Dobar je, pažljiv, zabavan, romantičan i seks nam je odličan. Najbolja stvar je to što po prvi put u životu znam da sam s muškarcem s kojim baš želim da budem, a ne zato što mislim da bi trebalo", rekla je Nolan.

Njen novi partner je razveden i ima jedno dete, a s njim se oseća kao da ponovno ima 20 godina. Vest da je voditeljka ponovo u vezi, usrećila je njene fanove s obzirom da ju je u maju ove godine ostavio njen dečko "koji joj je bio igračka" nakon samo šest meseci veze.

Kolin Nolan bila je u braku sa gitaristom Rejom Fensom 11 godina, a razveli su se 2017. godine. Pre toga bila je u braku sa britanskim glumcem i pevačem Šejnom Ričijem, sa kojim ima dva sina.

Nolan je bila članica ženske grupe "The Nolans" u kojoj je pevala sa svojim sestrama. Od 2000. godine deo je TV tok šoua "Loose Women."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: