Preminuo bivši bubnjar benda "Atomsko Sklonište"

Nikica Duraković Nick, nekadašnji bubnjar Atomskog Skloništa, preminuo je u 56. godini, a vest o njegovoj iznenadnoj smrti potvrdili su članovi benda "Double Dose Blues", čiji je bio član.

Život

Izvor: Jutarnji list

Ponedeljak, 18.10.2021.

11:56

Preminuo bivši bubnjar benda
Foto: Shutterstock/hafizi

"Dragi prijatelji, nakon više od 20 godina zajedničkog druženja i sviranja, napustio nas je bubnjar Nikica Duraković Nick...", napisali su u objavi na Fejsbuku. "Danas nas je, nažalost, napustio naš dragi prijatelj i kolega Nikica koji je preko dve decenije svirao bubnjeve u Atomskom Skloništu. R.I.P.", napisali su i na Fejsbuk stranici Atomskog Skloništa.

Nikica Duraković svirao je i u pulskim grupama "Stabilizacija", "Gori Ussi Winetou", a s "Atomskim Skloništem" snimio je njihov zadnji album "Terra Mistica".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: