Holivud mu ne može ništa - Džoni Dep oduševio fanove u Rimu FOTO

Džoni Dep pojavio se u košulji i crnim kožnim pantalonama u kaubojskom stilu tokom 19. filmskog festivala "Alice Nella Cittá" u nedelju u Rimu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.10.2021.

08:30

Holivud mu ne može ništa - Džoni Dep oduševio fanove u Rimu  FOTO
Foto: Profimedia

Glumac (58) se na ulici rukovao sa oduševljenim obožavaocima i napravio nekoliko fotografija. Zatim je pozirao na crvenom tepihu, nakon čega je ušao u dvoranu gde je učestvovao u razgovoru na temu svoje profesije. Holivud vs. Džoni Dep: Zašto je lični život jednog glumca važniji od nečije mrtve dece?

Ovo pojavljivanje dolazi nakon što je Dep tokom dana prisustvovao projekciji svoje nove TV serije "Puffins" na još jednom događaju na crvenom tepihu.

To je poslednji profesionalni potez kontroverzne zvezde, koja je nedavno tvrdila da je njegovoj karijeri naneta šteta širenjem 'kulture otkazivanja'.

Izbrisali sve filmove u kojima glumi Džoni Dep

Dep je ranije tvrdio da je žrtva kulture otkazivanja, upozoravajući da "niko nije siguran" i pozivajući pogođene da se "zauzmu" za sebe.

Njegova bivša supruga Amber Herd podnela je zahev za razvod braka 2016. godine, optužujući ga za verbalno i fizičko zlostavljanje, a ona je svedočila u Londonu. Dep je izgubio svoju ulogu u franšizi "Fantastic Beasts" nakon slučaja.
Foto: Profimedia
Govoreći u španskom gradu San Sebastijanu, pre nego što je prošlog meseca primio počasnu nagradu na filmskom festivalu, rekao je da je situacija "izmakla kontroli".

U julu 2020. izgubio je slučaj na Višem sudu u Londonu, nakon što su ga novine "The Sun" opisale kao "batinaša supruge", a on ih tužio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: