- Vesti -

Napustila posao učiteljice i počela da zarađuje petostruko na OnlyFans

Maeurn Smajls (21) je ispričala kako je do nedavno sa svojom porodicom živela u jednom siromašnom naselju u filipinskoj provinciji Cebuu, gde je i odrasla. Porodica joj je, kaže, živela uglavnom od pirinča i sušene ribe, a znali su da budu i gladni...

Izvor: vecernji.hr
Podeli

Da svojim roditeljima, bratu i sestri pruži priliku za bolji život, Smajls je pre dve godine napustila posao učiteljice na kojem je zarađivala samo jedan dolar po satu i počela da naplaćuje svoje gole fotogradije na Only Fansu.

Nije joj trebalo dugo da počne zaista dobro da zarađuje, a da platforma za odrasle njoj i njenoj porodici omogući mnogo lagodniji život.

Sada, kaže, mesečno zarađuje petocifren iznos i putuje po celoj jugoistočnoj Aziji, a slobodno vreme provodi u poseti rodnim Filipinima i otkrivajući lepote Malezije, Indonezije i Tajlanda.

"Moja porodica je pre mog angažmana na OnlyFansu bila vrlo siromašna, a sada, za filipinske uslove, živimo vrlo dobro", ispričala je lepa Filipinka za Jahu.

A koliko joj je život bio težak dok je odrastala, shvatila je, priznaje, tek nakon što je po prvi put u životu imala nešto novca.

Tako se, odlučna da pronađe izlaz iz teške finansijske situacije, sa tek napunjenih 18 prijavila za posao učiteljice engleskog jezika, ali je plata bila jedva dovoljna za preživljavanje: samo jedan dolar po satu.

"Sa tim nisam mogla da izdržavam ni sebe, a kamoli celu porodicu", kaže, a onda je čula da mlade devojke dobro zarađuju na veb stranicama za odrasle poput OnlyFansa, pa je 2019. i sama otvorila nalog.

S tim poslom danas hrani brata i sestru, plaća im školovanje i druge životne troškove, a sebi je nedavno kupila zemljište na kojem gradi kuću sa tri spavaće sobe i bazenom.

"Moja porodica još uvek živi u istom selu, ali u betonskoj kući", pohvalila se Smajls koja do pre par godina nije imala ni internet, a danas je na Instagramu prati 150.000 ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 168 idi na stranu