Hoće i on intervju: Otac Megan Markl dostavio pismo Opri Vinfri FOTO

Tomas Markl, otac vojvotkinje od Saseksa i supruge britanskog princa Harija, Megan Markl, lično je dostavio pismo voditeljki Opri Vinfri, tražeći da ga intervjuiše o odnosu sa ćerkom.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 28.03.2021.

08:23

Hoće i on intervju: Otac Megan Markl dostavio pismo Opri Vinfri FOTO
Tomas markl nakon što je predao pismo obezbeðenju. Foto: Profimedia

On je predao pismo obezbeđenju Vinfrijeve, a ponudio se da ispriča svoju stranu priče nakon što je vojvotkinja od Saseksa u "intervjuu decenije" koji su ona i njen suprug dali, govorila o tome kako ju je otac "izdao".

Inače, imanje Opre Vinfri nalazi se samo nekoliko kilometara od imanja na kom živi Megan Markl sa suprugom i sinom, koje Tomas nikada nije upoznao.

"Tomas je dostavio prismo Opri Vinfri, tražeći da ga kontaktira kako bi mogao da kaže kako stvari izgledaju iz njegovog ugla. Ovo nije nikakva opomena Hariju i Megan, već je upućeno direktno Opri, jer Tomas smatra da zaslužuje da kaže šta misli o intervjuu", rekao je neimenovani izvor za britanski San.

Podsetimo, Megan Markl je u intervjuu koji su ona i njen suprug dali Opri Vinfri izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će boje kože biti njihov sin Arči, a govorila je i o tome da je pomišljala na samoubistvo.

Nakon intervjua, Tomas Markl je dao izjavi za ITV gde je rekao kako "ne veruje da je kraljevska porodica rasistička".

Posle gotovo dva dana ćutanja, naposletku se oglasila i Bakingemska palata, izjavom da "im je žao što su Hari i Megan povređeni", ali i da se "nekih događaja sećaju drugačije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: