Seka Aleksić brutalno odgovorila Dverima: "Sram vas bilo! Ko ste vi?"

Pevačica Seka Aleksić brutalno je prokomentarisala saopštenje Dveri u kojem se navodi da vantelesna oplodnja sa doniranim materijalom može uticati na promenu genoma budućih naraštaja i da zato o tome treba da bude sprovedena javna rasprava.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.11.2022.

10:18

Seka Aleksić brutalno odgovorila Dverima:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Uvrediste sve ljude koji se na ovaj način bore za potomstvo, sram Vas bilo. Ko ste Vi da odlučujete i donosite mišljenja? Bog je taj koji će potomstvo da da bilo prirodnim putem, VTO ili donacijom jajnih ćelija i usreći hiljade porodica. Znate li koliko se parova bori na ovaj način?", napisala je Seka na svom Tviter nalogu na kom je izuzetno aktivna.

Kasnije se nadovezala rekavši da je politika ne zanima, već samo "ko je dobar a ko loš čovek".

"Ovo je sramotno. Zamislite vapaj parova koji bi da imaju potomstvo i koji bi zadnju kap krvi dali za to. Zamislite njih kada pročitaju ovako nešto? Umesto da smo im podrška pa sta Bog da", navela je pevačica.

Podsećamo, na saopštenje Dveri reagovala je i ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović koja je ocenila za Tanjug da je sam naslov teksta koji je potpisao Savet Dveri za bioetiku "pre svega rezultat neznanja ili osmišljene zloupotrebe znanja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: