Ronaldo, šta si to pojeo? Navijači šokirani potezom na utakmici, nešto je sakrio u šorc VIDEO

U toku je svetsko prvenstvo u Kataru, kamere su pokrile svaki ugao terena, ali portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda izgleda to ne zanima.

Izvor: B92

Petak, 25.11.2022.

14:02

Ronaldo, šta si to pojeo? Navijači šokirani potezom na utakmici, nešto je sakrio u šorc VIDEO
Foto:EPA/ROLEX DELA PENA

Naime, u toku meča Portugalija-Gana, fudbaler Kristijano Ronaldo je usnimljen kako tokom utakmice stavlja ruku u šorc i kasnije vadi i kreće da žvaće nešto što podseća na žvaku.

Na Tviteru se pojavio snimak koji potvrđuje celu situaciju i potez fudbalera koji je šokiralo mnoge navijače. Logično, većina raspravlja o tome šta je to mogao da stavi u usta.

Podsećamo, Ronaldo je na pomenutom meču postigao pogodak kojim je postavio rekord koji će bilo ko veoma teško dostići. Naime, Portugalac je prvi igrač u istoriji fudbala koji je postigao pogodak na pet uzastopnih svetskih prvenstava, a pogodio je sa bele tačke u pobedi protiv Gane rezultatom 3:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: