Nadigrali kraljevsku porodicu: Hari i Megan objavili dosad neviđene fotografije FOTO

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl izostavljeni su iz novog zvaničnog porodičnog portreta na kojem je kralj Čarls III pozirao sa svojom suprugom Kamilom, kao i sa princom i princezom od Velsa Vilijamom i Kejt Midlton.

Izvor: Net.hr

Utorak, 04.10.2022.

11:58

Nadigrali kraljevsku porodicu: Hari i Megan objavili dosad neviđene fotografije FOTO
Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Kao mudri odgovor na ovakav potez kralja Čarlsa, Hari i Megan su takođe uradili službeno fotografisanje, pa su njihova izdanja završila na Instagram profilu fotografa Misan Hariman.

Inače, fotografije Megan i Harija nastale su prošlog meseca na samitu "One Young World" u Mančesteru, na kojem je Megan održala i govor.

"Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nekoliko trenutaka pre ceremonije otvaranja One Young World samita prošlog meseca", napisao je fotograf u opisu fotografija od kojih je jedna u boji, pa se vidi da Megan nosi crveni komplet, dok na crno-beloj par pozira bočno, a na obe se drže za ruke.
Naime, fotograf je Harijeve i Meganine, dosad neviđene fotografije, objavio samo dva dana nakon što je izašao portret takozvane nove kraljevske četvorke, fraze koja se nekada odnosila na Harija, Megan, Kejt i Vilijam, pre nego što su Megan i Hari odlučili da napuste kraljevske dužnosti i da se odsele u SAD.

Kao što se moglo i pretpostaviti, fotografije "odbeglog" para uspele su da zasene kraljevski portret, a fanovi kraljevske porodice su uvereni da su Hari i Megan upravo to i planirali.
Zanimljivo je spomenuti i to da je fotografija Čarlsa, Kamile, Vilijama i Kejt zabeležena noć uoči sahrane kraljice Elizabete II, a za to su vreme Hari i Megan takođe bili u Londonu.

Kraljičina smrt uspela je i, barem na kratko, da ujedini posvađanu bražu, pa smo tako nakon dve godine imali priliku da vidimo ponovo Harija, Megan, Kejt i Vilijama na okupu.

Nakon sahrane, Hari i Megan su se vratili u SAD svojoj deci, sinu Arčiju i ćerki Lilibet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: