Džermejn Defo molio medicinsku sestru za seks, mesec dana nakon venčanja: "Očajnički je želeo..."

Bivši engleski as Džermejn Defo molio je medicinsku sestru za seks - samo mesec dana nakon venčanja sa suprugom Donom Tirni, na koje je potrošio 200 hiljada funti.

Izvor: B92

Nedelja, 02.10.2022.

12:37

Džermejn Defo molio medicinsku sestru za seks, mesec dana nakon venčanja:
Foto:EPA/ RUI VIEIRA

Biivša engleska fudbalska zvezda, Džermejn Defo, poslao je poruku medicinskoj sestri u kojoj moli za seks samo nekoliko dana nakon što se oženio Donom Tirni.

Defo, 39, sada TV stručnjak, pokušao je da namami ženu u svoj Rendž Rover, a sa 40-godišnjom mamom je stupio u kontakt u julu, prenosi "The Sun".

Dana 4. juna, Defo, 39, venčao se sa Donom Tirni (40), na ceremoniji vrednoj 200.000 funti i glamurozna zabava sa sve fotografijama završila je na naslovnim stranama.

U časopisu je rekao: "Ovo je moja budućnost, ovo je zauvek, ovo je osoba sa kojom želim da provedem ostatak života." Ali 14. jula, Defo je počeo da šalje poruke ženi, koju ne imenujemo, preko Instagrama i kasnije je pokušao da dogovori sastanak. Rekla je: "Upoznala sam Džermejna pre mnogo godina u baru, ali ništa se nije dogodilo. Ostali smo malo u kontaktu preko Whatssup-a, ali nisam razgovarala sa njim godinama.

Onda je počeo da mi šalje poruke na Instagramu u julu. Očajnički je želeo da me upozna i mnogo smo flertovali. Ali na kraju, nije bio baš šarmantan – očigledno je imao samo jednu stvar na umu.

Onda, kada sam shvatila da je oženjen, nisam želela da to ide dalje. Ne bi bilo fer prema njegovoj ženi. Ko to radi tako brzo nakon što se zakleo da će provesti ostatak života sa nekim?

Pretpostavljam da sam osećala da je on moćan, slavan i bogati bivši fudbaler. Naše poruke su bile pomalo zabavne u to vreme, ali nije imalo smisla da ih nastavljamo
Osećala sam se kao da gubim vreme i kada sam shvatila da ima ženu, nisam želela da nastavim da razgovaram sa njim. Nije u redu. Osećam se stvarno loše zbog svega toga."
ana 21. juna, Defo je radosno izjavio na Instagramu kako je "posvetiti ceo svoj život" Doni, "jedna od najlakših stvari koje sam ikada uradio".

Ironično, on je prvi put "upoznao" Donu, svoju sadašnju suprugu, pre nekoliko godina tako što je "lajkovao" njene slike na društvenim mrežama – na sličan način kao što je to bila njegova poslednja potraga.

Nakon venčanja, par je otišao na medeni mesec na Maldive. Ali u svojim porukama sa ženom, koje su počele osam dana kasnije, on ju je u glasovnim notama nazvao "bebo" i tražio da ugovore viđanje.

On joj je 19. avgusta rekao da želi da se igra sa njom na zadnjem delu svog Rendž Rovera.

Defo je upoznao suprugu Donu u januaru 2021. kada ga je zamolila za potpisani fudbalski dres za dobrotvornu akciju. Par se složio i Defo je zaprosio u vrhunskom hotelu u Glazgovu sedam meseci kasnije. Defoa, poznatog po svom dobrotvornom radu, ranije su pratile glasine o prevari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: