Megan i Hari su zaposlili čoveka zbog koga su se zgadili celom svetu: "Kako mogu, on je monstrum"

Princ Hari i Megan Markl trenutno važe za kraljevske članove koji nisu toliko omiljeni među javnosti, a naročito Britancima. Sada je isplivao još jedan detalj koji bi mogao biti dodatan razlog zašto je tako.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.09.2022.

10:02

Megan i Hari su zaposlili čoveka zbog koga su se zgadili celom svetu:
Foto: Profimedia

Kada je reč o ovom slavnom paru, poslednja stvar zbog koje su se našli u fokusu javnosti tiče se njihovog telohranitelja, bivšeg policajca Met-a poznatog po nasilju nad svojom suprugom.

Naime, britanski The Sun podelio je kako vojvodu i vojvotkinju od Saseksa štiti Pit Daobri, koji je 12 godina radio za Metropolitan policiju, a koji je osuđen za napad na svoju bivšu partnerku i policijsku narednicu Saru Džej.

Pit je nasrnuo na Saru daveći je dok nije ostala bez svesti, i do smrti su je delile samo sekunde.

Ranije ovog meseca fotografisan je kraj Megan i Harija dok su, ulazeći u automobil, napuštali Frogmor Kotidž u Vindzoru.

Još uvek nije jasno jesu li njegove usluge unajmili Saseksi, koji su uključeni u stalnu svađu s vladom oko svoje sigurnosti, i da li su upoznati s njegovom mračnom prošlošću. Međutim, detalj da neko takav radi za ovaj kraljevski par mogao bi da izazove nove kontroverze jer je Megan nepokolebljiva aktivistkinja za prava žena.
Foto: Profimedia
"Kada uzmete u obzir koliko je Megan otvorena po ženskim pitanjima, prilično je neverovatno da je angažovala zaštitu sa takvom prošlošću", započeo je izvor za strane medije.

"Njegova supruga Sara prošla je kroz stvarno traumatično razdoblje s njim i siguran sam da Megan i Hari ne bi bilo nimalo ugodno da znaju da neko takav radi kao njihovo obezbeđenje", rekao je.

Izvor je naveo da se Daobri "užasno odnosio prema Sari" i da je ona dva puta bežala kroz prozor kako bi se oslobodila.

Daobri je nasrnuo na Saru 2015. nakon što mu je predložila da ode u teretanu i smiri se nakon njihove svađe. Počeo je da je guši dok nije pala u nesvest. Kada je došla sebi, zatekla je Daobrija kako zove hitnu pomoć i govori: "Da, pokušao sam da je zadavim".

Pošteđen je zatvora 2016. godine nakon što su sudije rekle da je pokazao "pristojnost" da nazove hitnu pomoć.

Markl i princ Hari još uvek nisu dali nikakav komentar na ove navode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: