Jutjuberka prevarila 6.000 fanova: Lepotica odlepršala sa njihovih 50 miliona evra

Sučata Kongsupačak, poznata kao Nutty, tajlandska je jutjuberka koja je nestala nakon što je optužena za krađu približno 50 miliona evra koje su fanovi uložili u njenu firmu.

Izvor: B92

Sreda, 07.09.2022.

19:56

Default images

Prema policiji, sumnja se da je 30-godišnja plesačica prevarila više od 6.000 žrtava. Pozvala je pratioce da ulažu u njenu kompaniju na deviznom tržištu.

Obećani povrat bio je 25 odsto na tromesečne ugovore i 30 odsto na šestomesečne ugovore, prema azijskoj trgovačkoj stranici NextShark.

Kako bi uverila svojih više od 840.000 pratilaca, Sučata je na društvenim mrežama pokazivala luksuzni život s automobilima, satovima i skupim dizajnerskim predmetima.
Jedan pratilac joj je čak uplatio gotovo 500.000 evra na bankovni račun.

Policija veruje da je Kongsupačak pobegla u Maleziju nakon što je sud izdao nalog za njeno hapšenje zbog optužbe za prevaru.

Do sada su 102 žrtve podnele žalbu vlastima, a nekoliko njih tvrdilo je da je izgubilo sav svoj novac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: