"Ne koristim sapun, uloške ni tampone" – influenserka zgrozila priznanjem da "oslobađa krvarenje"

Amerikanka Eden Aleksandra priznala je na TikToku da ne koristi toalet papir i da ne pere intimne delove, pa navela ljude na zaključak da baš i ne brine o higijeni, ali ona smatra da ima adekvatno objašnjenje zašto joj pranje nije ni potrebno.

Izvor: B92

Sreda, 17.08.2022.

11:58

Foto: Printscreen, TikTok

"Dobro obavljam posao tamo dole. Ne treba mi to", rekla je u videu koji je objavila. Takođe je otkrila kako ne koristi nikakve sapune ili sredstva za pranje tela.

"Ne koristim ništa osim vode. Vaša vagina se sama čisti i to što stavljate dole (pogotovo ako sadrži određene hemikalije) može odbaciti vaše prirodne bakterije i vaš PH", rekla je.

"Ne koristim tampone ni uloške, ja zapravo oslobađam krvarenje...", kazala je Eden koja napominje da se nikada neće "ispirati". Kaže da bi vagina trebalo da miriše poput polja jagoda, ruža ili vanile.

Ona odbija da nosi usku odeću ili donji veš jer želi, kako kaže, da dopusti svom telu da "diše".

Njena objava na TikToku je skupila gotovo milion pregleda i bezbroj komentara. "Još uvek sam zbunjen oko toalet papira", napisao je jedan korisnik. "Preteruješ definitivno", komentarisao je drugi.
@eden.alexandra Has this reached the point of #tmi on the internet? p.s. these haven’t always been the case, they’re my personal preferences now. But do what works for you 🖤 #wlw #wlwtiktok #5thingsiwouldneverdo #vagowner #womenshealth #wlwlesbian #lesbiantok #lesbiansoftiktok #lesbiancouples #ladybits ♬ original sound - Eden Alexandra

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: