Ajs Ti je u skladnom braku sa Srpkinjom, ali je dozvolio kolegi da je pipa: "Ja sam ta vrsta makroa"

Poznati pevač Ne-Yo otkrio je da je ‘punom šakom zgrabio‘ slavnu Koko Ostin za zadnjicu nakon što mu je njen suprug Ajs-Ti to dozvolio na jednoj zabavi povodom Noći veštica.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.08.2022.

11:33

Ajs Ti je u skladnom braku sa Srpkinjom, ali je dozvolio kolegi da je pipa:
Foto: EPA-EFE/DJ JOHNSON

U epizodi ‘Drink Champs‘, 42-godišnji pevač objasnio je da je nakon što je video 43-godišnju glumicu i starletu srpskog porekla sa majčine strane u prilično seksi kostimu svoju veliku želju priznao slavnom reperu.

"Imajte na umu da sam u tom trenutku popio nekoliko pića. Dakle, prišao sam mu i rekao: "Brate, uz dužno poštovanje, uh, već jako dugo želim da uhvatim tvoju ženu za zadnjicu".
Foto: EPA/JASON SZENES
Ajs-Ti, čije je pravo ime Trejsi Loren Mero, navodno mu je odgovorio: "Znaš šta? Ja sam tip makroa koji će ti to dozvoli". Zatim je pozvao svoju suprugu i šapnuo joj na uho šta Ne-Yo želi.

"Pogledala je u muža i nasmešila se, zatim je pogledala u mene i nasmešila se, a onda se okrenula, nagnula se i ja sam je zgrabio koliko god sam mogao", ispričao je Ne-Yo.

Drug Ajs Kjub: Reper podelio fotografiju jugoslovenske partizanke FOTO

"Kad smo završili, nastavili smo da pijemo i družimo se ostatak noći", dodao je.

Uprkos kritikama javnosti o tome kako Ajs-Ti i Koko odgajaju svoju kćer Šanel (6), oni su jedan od najskladnijih holivudskih parova. Početkom ove godine proslavili su 21. godišnjicu braka.

Nažalost, isto se ne može reći za Ne-Ya i njegovu suprugu Kristal, koji su nedavno podneli zahtev za razvod braka. Optužila ga je za prevaru te je otkrila da je napravio dete drugoj ženi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: