Konstrakta u Hrvatskoj kao Bili Ajliš: Prvo društvena kritika, pa masa grudnjaka na bini FOTO

Konstrakta i bend Zemlja Gruva održali su pre dve večeri dvosatni koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Trenutno najpopularniju pop izvođačicu u regionu publika je pozdravila uz ovacije, a srpska pevačica nije propustila priliku da se i tom prilikom osvrne na aktuelna društvena pitanja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.06.2022.

09:23

Konstrakta u Hrvatskoj kao Bili Ajliš: Prvo društvena kritika, pa masa grudnjaka na bini FOTO
Foto: B92.net

Konstrakta je, u svom stilu, na samom početku koncerta rekla: "Pazite šta radite večeras, danas imamo manje prava nego pre", aludirajući na nedavnu odluku Vrhovnog suda SAD-a o ukidanju prava na pobačaj.

Nakon nastupa u Zagrebu, na kome su pevačica i bend izveli i pesmu "In Corpore Sano" s kojom je Konstrakta na Evrosongu osvojila peto mesto, Ana Đurić se oglasila na Instagramu otkrivši da je za vreme nastupa dobila veliki broj brushaltera koje je publika bacala na scenu.

"Skupljam grudnjake sa bine, poput Bili Ajliš", našalila se Konstrakta.
Foto: Printskrin/Instagram/konstrakta

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: