"Volim da se vozim gradskim prevozom, nisam zvezda" – Konstrakta oduševljava skromnošću

Ana Đurić Konstrakta oduševila je publiku na "Evroviziji", koja se održala u Torinu, ali bez obzira na uspeh, vrlo je skromna i jednostavna.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.05.2022.

08:58

Foto: EBU / Nathan Reinds

Iako ekstravagantna na sceni, Konstrakta je u privatnom životu, sudeći po njenim intervjuima, vrlo skromna žena, a o tome govori i činjenica da se vozi gradskim prevozom.

"Ja volim da sednem, koliko god to bizarno zvučalo, u gradski prevoz i da gledam kroz prozor oko 11 sati kada nema nikoga. Voziš se, gledaš kroz prozor, imaš taj momenat sam sa sobom da možeš nešto da isprocesuiraš", rekla je ona za domaće medije.

Istakla je i kako ne doživljava sebe kao zvezdu.

"Nisam ja zvezda. U ovom trenutku je pažnja na meni. Ne verujem da će to dugo da traje. Do kraja ove godine, na primer. Ali nisam ja nikad bila ne znam koja zvezda", zaključila je Konstrakta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: