Brazilac posle ugrađivanja rogova, isekao uši; razlog - maske protiv koronavirusa VIDEO

Brazilac Mihael Faro do Prado, poznatiji pod nadimkom Ljudska Sotona, odlučio je zaista ekstremno da obeleži popuštanje pandemijskih mera.

Izvor: B92

Petak, 15.04.2022.

15:42

Default images

On je, naime, isekao uši kako bi proslavio činjenicu da te iste uši više neće morati pa pridržavaju masku koja je poslednjih nekoliko godina širom sveta postala jedna od najkorištenijih svakodnevnih predmeta.

Ovom Brazilcu to nije prvi radikalan poduhvat na telu. Već ima brojne tetovaže i pirsinge, operisao je nos i zube, a novu je korekciju s pratocima podelio na svom Instagramu. Uz objavu koja prikazuje masku i isečene uši je napisao: "Ako mi već ne treba, onda se mogu rešiti i drugog."

Njegovi pratioci na Instagramu su bili prilično zainteresovani za Pradovu poslednju transformaciju, a on je strpljivo odgovorio na većinu pitanja.

Tako je napisao da ga više ništa ne boli, a da je za vreme operacije bio pod anestezijom te da neće imati problem s nošenjem naočara zato što se naočare na licu uglavnom pridržavaju pomoću nosa. Osim toga, napomenuo je i da, uprkos tome što nema uši, i dalje dobro čuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

126 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: