Kako izgleda Novakova vila u Marbelji? VIDEO

Srpski teniser Novak Đoković preselio se sa porodicom u decembru 2020. godine u vilu u Marbelji u Španiji.

Izvor: otvoreno.hr

Petak, 21.01.2022.

20:40

Kako izgleda Novakova vila u Marbelji? VIDEO
Foto:Profimedia

Đoković je vilu, u kojoj je provodio prve dane pandemije koronavirusa, prvo iznajmio za oko 10.000 evra mjesečno, a potom odlučio da je kupi. Platio je oko 6 miliona 750 hiljada , a na imanju od 3.500 kvadrata ima teniski teren, baštu, bazen, teretanu i malu bioskopsku salu, pišu svetski mediji.

Luksuzna kuća ima i devet soba, osam kupatila i terasu sa prekrasnim pogledom na more.

Teniser se preselio u Marbelju posle 10 godina života u Monte Karlu, a kako prenose srpski mediji, to je učinio jer Marbelja ima mnogo veći izbor obrazovnih ustanova za njegovu decu i zato što u blizini žive mnogi njegovi i ženini rođaci. Ovo nije jedina kuća u Novakovom posedu.

Teniser poseduje i stanove na nekim od najluksuznijih lokacija na svetu.

Poseduje stan u Monte Karlu, dva stana na Menhetnu u Njujorku i stan u Majamiju. U Beogradu ima penthaus od 250 kvadrata u elitnom naselju Vest 65, a u Srijemu, kod Pavlovačkog jezera, poseduje vilu od 1.200 kvadrata.

Pored toga, Đoković poseduje stan u elitnom naselju Porto Montenegro u Tivtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: