Zabijanje štikli u genitalije i češkanje po glavi: Striptizete otkrile šta se dešava u VIP loži

Kokain, nage grudi i privatni ples su sinonim za VIP deo svakog striptiz kluba, međutim, na Redditu su postavili pitanje šta se zaista dešava kada zavesa zatvori separe?

Izvor: B92

Četvrtak, 23.12.2021.

12:48

Zabijanje štikli u genitalije i češkanje po glavi: Striptizete otkrile šta se dešava u VIP loži
Foto:EPA/ PAVEL WOLBERG

Stigmatizacija zarađivanja eksponiranjem nagog ženskog tela, nije nikakva novina. Lažni puritanci, u nedostatku boljih aduta, uvek se ostrve na ovu, realno spornu granu privrede kritikujući oskudno obučene igračice oko šipke.

Sa druge strane, i te, oskudno obučene igračice imaju svoje adute, oni se više - manje ogledaju u sadržaju novčanika i prosečnim zaradama koje izlaze iz okvira i omogućavaju lagodan život. Uostalom, njihovo pravilo je gledaj i ne pipaj na sceni,ali šta se dešava u VIP loži?

Nedavno je zbog toga pokrenuta diksusija na Redditu, sa tim istim pitanjem upućenim direktno njima.

Prvi od komentara glasio je: "Moja prijateljica je prestala da se bavi striptizom, nakon što je jedan čovek došao i pitao je da odu u jednu od privatnih sobi za ples, sve što je on želeo je da ga ona pusti da on odmori glavu na njenom krilu. On je platio da provede celu noć sve do zatvaranja, samo da bi to radio, milovala ga je po kosi i razgovarali su o nasumičnim stvarima, ali su najviše vremena proveli na anime jer su oboje uživali u tome".

Bilo je i komentara gde se upozoravalo da su pojedini ljudi bili i "opljačkani", nakon privatnog plesa.

"Moj drugar se super napio nakon raskida i onesvestio se u VIP delu, ona je samo nastavila da igra, a obezbeđenje nas nije puštalo unutra i na kraju nas je sve zajedno izbacilo. Morao sam da zovem policiju da nas puste po njega. Bukvalno su samo pokušavali da ga opljačkaju. Nikada se posle tog iskustva neću vratiti na takva mesta."

Čudni i brutalni primeri zahteva kljenata očigledno mogu da idu u nedogeld, pa je jedna igračica navela kako joj je neki čovek tražio da ga štiklom pritisne za genitalnu regiju.

"Jednom sam imala tipa koji je želeo da mu udarim šamar i da mu zabijem petu od 6 inča u genitalije. Pokušala sam, ali jednostavno nisam mogla. Rekla sam da mu treba zagrljaj, ali sam otišla i našla mu ovu pravu zlu devojku kako bi mogao da dobije ono što želi - timski sam igrač", dodala je.

"Nisam striptizeta, ali sam imala prijateljicu koja je bila nekoliko godina. Imala je redovnog klijenta koji bi kupio sat vremena u VIP sobi samo da bi naterao devojke da se ponašaju prema njemu kao da je pas. Ne ponižavajuće, samo više kao da je on bio voljeni porodični pas. Davao joj je dobre napojnice i rekao da nikada ne mora da skine odeću ili da ga dodiruje osim da ga tapše po glavi."

"Bila sam plesačica pre nekih 10 godina i uglavnom sam uživala u tome. Jednom mi je neki dečko platio 100 dolara da ga šutnem što jače mogu u genitalni deo. Drugi tip mi je platio 100 dolara da bi šmrkao kokain sa moje zadnjice. Jednom momku se svidelo kada sam mu pravila krugove prstom oko bradavica i plaćao mi je 1000 dolara narednih 6 meseci da mu to radim. Drugi momak mi je platio 50 dolara da pomirišem svoja stopala i da im ih stavim na lice. Ovo su primeri iz moje glave ... ima još mnogo toga koje zaboravljam", navela je jedna od igračica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: