Hale Beri žestoko odbrusila reditelju: Možeš da me poljubiš u...

Glumica Hale Beri, upala je u žestoku raspravu sa rediteljem Brajanom Singerom, njegovo ponašanje tokom snimanja filma "X-Men 2" je za neke kolege i nju postalo nepodnošljivo. Detalje rasprave otkrio je glumac Alan Kaming u svojoj knjizi.

Izvor: Headliner.com

Subota, 23.10.2021.

13:55

Hale Beri žestoko odbrusila reditelju: Možeš da me poljubiš u...
Foto:EPA/NINA PROMMER

Reditelj Brajan Singer nije snimio ni jedan film otkako je 2018. godine dobio otkaz na snimanju filma "Bohemian Rhapsody". Tada je počelo da se piše o njegovom neodgovornom ponašanju na snimanjima filmova kada bi nestao na nekoliko dana pa se opet vratio, a u isto vreme pojavile su se optužbe protiv njega za seksualno napastovanje nekoliko mladića.

Ovih dana oobjavljena je knjga glumca Alana Kaminga "Baggage: Tales from a Fully Packed Life" u kojoj on razotkriva detalje sa snimanja filma "X-Men 2" iz 2003. godine.

Osim što je Singer režirao film a Kaming imao sporednu ulogu, jednu od glavnih uloga dobila je Hali Beri.
Foto: EPA/ NINA PROMMER
U svojoj knjizi Kaming piše kako je toekom snimanja filma "X-Men 2" Singer neprestao uzimao tablete protiv bolova kao i da je glumačka ekipa bila zabrinuta za njegovo ponašanje, česte promene raspoloženja, izlive besa i nestajanja sa snimanja filma na nekoliko sati.

U jednom su se trenutku on, Hale Beri i ostali glumci – Hju Džekmen, Patrik Stjuart, Dežejms Mardsen i Famke Jansen – povukli kako bi razgovarali o Singerovom ponašanju.

Pritom je Beri govorila o ljudima koje poznaje a koji imaju slične probleme. Na to im je Singer došao i rekao "Vi ste puni j…..h govana" dodajući "Treba da budete srećni što radite sa mnom", renosi Headliner.

Na to mu je Hale Beri odgovorila: "Dovoljno smo čuli. Možeš da me poljubiš u moje crno d**e". Glumcima je, međutim, produkcija poručila da moraju da pređu preko svega i nastave snimanje.

Hale Beri je i ramije govorila kako je sa Singerom bila u lošim odnosima tokom snimanja filma.

"Ušla sam u nekoliko sukoba s njim, bila sam toliko frustrirana da mi je izletelo nekoliko psovki. Istovremeno, saosjećam s ljudima koji se bore s nekim stvarima, a Brajan se borio".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: