Učiteljica se udala za samu sebe

Učiteljica Patricija Kristin je rešila da se suprotstavi očekivanjima društva i u 28. godini je raskinula veridbu sa partnerom i venčala se sa samom sobom.

Izvor: Avaz.ba

Petak, 03.09.2021.

13:50

Učiteljica se udala za samu sebe
Ilustracija: Shutterstock/Belt944

Dok većina ljudi venčanje povezuje sa predanošću svom životnom partneru, Patricija je odlučila da uloži sve svoje vreme, novac i energiju u sebe, počastivši se raskošnim vjenčanjem na kojem se i udala - za sebe.

Patricija je objasnila da već godinama oseća pritisak okoline da se uda pre nego što napuni 30 godina.

Tokom ceremonije, Patricija je govorila o ljubavi prema sebi i kako se nada da će druge mlade žene prihvatiti sebe, bez obzira jesu li u vezi ili same.

"Nisam htela da se pokorim društvenim očekivanjima i odlučila sam da pokažem ženama da je najvažniji odnos u životu onaj koji imaju sa samom sobom", objasnila je.

"Ceo život tražimo nekoga kome bi se obvezali, a da se pre toga nikad nismo obvezali samom sebi", dodaje.

Nakon ceremonije, Patricia i njezinih devet prijatelja su održali ležerno slavlje u parku, a 28-godišnjakinja je kasnije na Instagramu podelila fotografije ceremonije uz koje je napisala: "Rekla sam da... samoj sebi!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: