Princ Vilijam zabrinut da će Hari "preterati"

Princ Vilijam je zabrinut da bi njegov brat Hari mogao da ode "korak predaleko" u svojim šokantnim optužbama na račun Kraljevske porodice, nakon poslednje emitovane epizode njegovog serijala o mentalnom zdravlju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.05.2021.

12:23

Princ Vilijam zabrinut da će Hari
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Prijatelj je rekao da je vojvoda od Kembridža izrazio da je "razočaran" i "veoma zabrinut" nakon najnovijih "bombi istine" princa Harija, objavio je "Mail on Sunday".

Čini se da je njegovou porodicu pogodio nedavni intervju sa Oprom Vinfri u serijalu "The Me You Can't See" - i to zbog "srama" koji se osećao oko svog mentalnog zdravlja.

"Prevarili su mi majku, to ju je uništilo"

U najnovijoj epizodi objavljenoj u petak, Hari je glumici Glen Klouz rekao: "Kao roditelji, kao braća i sestre, sigurno iz onoga što sam naučio, postoji element srama koji osećamo jer - kako to nismo mogli da vidimo?"

Princ Vilijam uzvraća udarac

"Ali svi znamo kada ljudi pate i kada se bore, ali svi smo neverovatno dobri u zataškavanju", dodao je. Ova izjava nadovezuje se na dugački niz optužbi koje su napravili vojvoda od Saseksa - i njegova supruga Megan Markl - pošto su početkom prošle godine napustili kraljevsku porodicu.

Izvor je rekao tokom vikenda da je u Bakingemskoj palati bilo više zabrinutosti nego straha da će doći do dodatnih optužbi.

U ranijem pojavljivanju na programu, Hari je optužio princa Čarlsa da ga je ostavio samog da trpi traumu smrti njegove majke princeze Dajane. Princ Vilijam napravio prvi korak

"Moj otac je govorio i Vilijamu i meni: 'Pa, kako je bilo meni, tako će biti i vama'", tvrdio je, pa dodao:

"To nema smisla. To što ste patili ne znači da vaša deca moraju da pate. U stvari, upravo suprotno."

"Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu"

Dalje je optužio porodicu za "totalno zanemarivanje" i ne pružanje nikakve podrške kada je bio "maltretiran" nakon objave njegove nove veze sa Megan. Rekao je da je njegov život "noćna mora".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: